Wij hebben een nieuwe website www.vakantiehoeve-lemontet.com     De site is nog niet helemaal klaar, er wordt nog hard aan gewerkt!!!   We horen graag uw mening,  ziet u een fout dan horen we het graag.

 

Het weer 10 dagen vooruit!

 

Wie zijn wij en over Le Montet


 

  

 

 

 

  Welkom op onze website van Vakantiehoeve Le Montet. Le Montet is een voormalige authentieke hoeve welke dateert uit eind 1700 en is 3 hectare groot. In de oude gebouwen zitten nog mooie elementen die zijn oudheid verraden.

Na de aankoop in 2003 zijn wij, Ruud en Jolanda de Knecht begonnen de hoeve voor onszelf bewoonbaar te maken. Naast al onze werkzaamheden en dagelijkse beslommeringen in Nederland hebben wij de afgelopen jaren stukje voor stukje opgeknapt en is de hoeve uit gegroeid tot een kleinschalige vakantie accommodatie.
Het is een fijne plek voor ieder die een rustig plekje zoekt om samen met partner of met gezin de vakantie door te brengen of te overnachten op doorreis.

We stellen ons even voor...

Sinds 1973 zijn wij samen, in 1979 getrouwd , met 4 kinderen, 3 dochter en een zoon was ons gezin compleet,  inmiddels alle volwassene en een hele berg kleinkinderen,  4 kleinzoons en 2 kleindochters. Een gezellig bende wanneer we alle samen zijn.
Dan hebben we nog onze Duitseherder Tess en Kat Tommy, Tess verjaagd al het wild wat maar even te dicht bij komt en Tommy zorgt dat er niet teveel muizen en mollen komen.
Zoals vele hadden wij een droom van een eigen plekje ergens in het mooie Franse landschap. Die droom werd in 2002 werkelijkheid toen wij  Le Montet vonden, voor ons voelde het als thuis komen. Nu 2015  genieten we nog steeds van ons fijne plekje Le Montet....

.Jolanda en Ruud  
                                                           Uw gastvrouw en gastheer!

Wij zijn te vinden aan de route A20 van Parijs-Orleans-Limoges-Toulouse....Le Montet is gelegen net even onder de stad Limoges. Bij afslag 36 gaat u de snelweg af. Dan is het een half uurtje rijden naar onze vakantiehoeve, waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie of even op verhaal kunt komen tijdens een korte tussen stop.

Bent  u in de buurt, of op doorreis, u bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

Vakantiegite Petit Maison op Micazu.nl 

 

 

                   Ruud en Jolanda de knecht Le Montet, Chemin du Montet, 87500, Ladignac-Le-Long, Frankrijk