Foto impressie 2014  
  Ten opzichte van 2013 was 2014 iets rustiger, de drukte lag van half juli tot half augustus. Over het weer valt niets te mopperen. In de  wintermaanden was geen sneeuw, zelf de temperatuur bleef in de winter aangenaam. Dat was tijdens het groot onderhoud aan het terrein heerlijk om buiten te kunnen werken. Het voorjaar begon vroeg, dus moest er al vroeg gemaaid worden. Met een nieuwe maaier er bij ging dat ineens een stuk sneller.

Het terras om het zwembad is vergroot, om het bad werden tegels gelegd. Het laatste stukje dak van het hoofdgebouw is nu eindelijk vervangen door nieuwe pannen. Alleen de zijranden moeten nu nog worden afgewerkt. Dit staat op de planning voor 2015.
Na de zomer hebben eindelijk de boor in onze ingebouwde houtkachel gezet, al jaren vonden dat hij maar weinig warmte gaf,  maar voor je zo,n klus oppakt ! Maar goed, eind september zijn we toch de boel gaan slopen. Na een paar dagen flink slopen, met hamerboor het dikke beton stuk gekregen, konden we het knusse houtkacheltje neer zetten.  Het was zoveel beter, de grote schouw komt veel mooier tot zijn recht en de kachel met open vuur geeft veel meer warmte af.
Nu maar hopen dat het bij  hele lage temperaturen ook genoeg warmte geeft, anders zullen we op zoek naar een grotere houtkachel.

Het droevige nieuws is dat de konijntjes zijn overleden en dat wij in oktober ook afscheid hebben moeten nemen van onze trouwe Mechelse herder Quinta, ze was bijna 14 jaar.