Foto Impressie 2011  
 

Begin 2011 was de badkamer van het vakantiehuisje aan  de beurt voor een opfris beurt. Na 13 dagen flink doorwerken was de badkamer klaar. Eind mei was het zo ver, op naar Le Montet waar het gelijk druk was met gasten. Onze vrienden Willem en Gerard waren ook een weekje met ons mee gekomen om ons weer te helpen met het opstarten van het seizoen.  Zo werd er een begin gemaakt van een afdakje naast ons huis, nu een heerlijk plekje om lekker te ontbijten in de eerste zonnestralen.
Een zware depressie over Europa zorgde ervoor dat begin juli, ook bij ons het weer koud en nat was, in de laatste week van juli werd het pas mooi weer, wat tot in oktober aanhield, zelf de eerste weken van november bleef het zacht.
In december werd er een begin gemaakt met de uitbereiding van de sanitair ruimte en de renovatie van de koeien stal. Hier komt een een gasten keuken met eettafels en gezellige zit.

Vele gasten en vrienden deden Le Montet weer aan, een enkele overnachting in n van de kamers of in de Sahara tent. De Sahara tent was er dit jaar voor het eerst. Met als thema een "avontuurlijke overnachting in een Sahara tent" waren de gasten hier heel enthousiast over.

En in augustus werden wij opnieuw opa en oma van weer een kleinzoon, een prachtig klein mannetje die de mooie naam Jayden kreeg. Jayden is onze 4de kleinzoon naast Joey, Jesse Timo.
Als rode draad is ook dit seizoen  weer een stuk dak dicht gemaakt, werden de grote schuur-deuren in de beits gezet en een aantal luiken vervangen.
Voor 2012 staan er alweer nieuwe plannen op het programma. En ervan is een nieuwe hond. Het is al bijna weer 2 jaar geleden dat wij van Lex afscheid namen. Nu vinden wij het wel tijd worden voor een nieuw maatje in ons gezin. Het wordt weer een Duitse herder en  inmiddels is ze al geboren, begin december komt "Tess"  bij ons wonen.

 

 

 
Ruud en Jolanda de knecht Le Montet 87500 Ladignac-Le-Long Frankrijk