Foto-impressie  2010

 

 
   

 

Net als in 2008 kwam ook dit jaar Nutricia/ Danone fiets groep weer naar Le Montet,  dit vergde veel voorbereidingen. Een flinke sanitaire verstopping zorgde even voor een hoop stress en inspanning. Ruud in Nederland en ik alleen met kennissen.
Nadat door porren niet lukte, zat er niets anders op om de leidingen open te graven.  Gast Jan , 74 jaar heeft me fantastisch geholpen hierbij. En echt een dag voor dat de groep kwam werd het gat dicht gegooid. Dat was echt een deadline. De groep kwam, wilde heel graag fietsen, maar 3 dagen regen zorgde ervoor dat er weinig gefietst kon worden.

Samen met onze vrienden Roel en Marijke werd er na het vertrek van de fiets ploeg begonnen aan het opbouwen van de blokhut, en natuurlijk werd het weer prachtig. Gewoon 5 dagen rond de 30 graden.
Het EK kijken samen met onze kinderen en met de gasten.  TV naar buiten, drankje er bij, de sfeer was prima, helaas verloren ze en kleine Tim huilde tranen met tuiten.

De natuur gaf ons weer mooie plaatsjes, koekjes werden met de gasten kinderen gebakken. En natuurlijk waren er weer kampvuur avonden met marshmallow,s en zelf gemaakte brooddeeg.
Aan het eind van het seizoen hielpen wij onze Nederlandse buren Jaap en Karin met het omzagen van een grote boom achter hun garage. De boom was ziek en dreigde met slecht weer boven op hun garage te kunnen vallen.
Spannend klusje, wat snel geklaard was, Jaap hoefde zich de eerste maanden zich niet te vervelen met het opruimen van de boom....

    

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact: Ruud en Jolanda de Knecht  Le Montet 17 Chemin du Montet  87500 Ladignac Le long