Foto impressie 2004

Terug naar fotogalerie

 

In het 2de jaar op Le Montet gingen wij enthousiast verder met alle klussen die gedaan moesten worden. Er kwam een eigen website over Le Montet en het Vakantiehuisje. Het vakantiehuisje kreeg de naam "La Petite Maison". Het jaar begon met een strenge maar prachtige winter.

In de zomer maanden waren en gasten voor La Petite Maison en  kampeerders. De avonden rond het kampvuur waren heel gezellig.

In de inpandige schuur aan ons huis werd naast het al bestaande toilet een douche ruimte gemaakt. De inpandige schuur waar vroeger een  koeienstal was werd dit seizoen een trap geplaatst.

Bij de al gerealiseerde kamer op de 1ste verdieping van ons huis, is inmiddels een  badkamer en toilet gerealiseerd.  Tevens werd er een begin gemaakt met het afwerken van de kamers.

In augustus waren wij 25 jaar getrouwd,  samen met onze kinderen en  familie werd dit in de herfstvakantie op Le Montet gevierd. Het was een gezellige week, met zijn alle werd er gewerkt in het bos, samen gegeten en gelachen. De dames hadden een knutsel avond terwijl de mannen voetbal keken. De week werd afgesloten met een lekkere BBQ.

 

 

 


Ruud en Jolanda de knecht Le Montet 87500 Ladignac-Le-Long Frankrijk